Julkaistu

Y-Portfolio

On ihana saada asia päätökseen. Keskeneräiset asiat vievät voimia ja tilaa ainakin minun ajattelussani ja elämässäni. Tämä korona-ajan tietämättömyys on ottanut voimille. Joka päivä tulee lisää tietoa, joka muuttaa eilistä tietämystä. Rajoituksia lisätään tai vähennetään, tarttuvuus on suurempaa tai pienempää kuin on luultu, pandemia etenee luultua helpommin tai sitten se on vaan välitila ennen tilanteen ryöstäytymistä käsiin, etätyö ja etäkoulu on hyvä tai huono asia, riippuen siitä miltä kantilta asiaa katsoo. Keskeneräisyyden ja tulevaisuuden hallitsemattomuuden tunteen sietämistä on toden totta harjoiteltu tänä keväänä.

Opiskeluni on edennyt kuitenkin taustoissa suhteellisen mukavasti. Toissapäivänä sain päätökseen y-portfolio-opintoni. Ja oli hieno huomata, että yrittäjyydestä lukemalla, siihen fokusoimalla ja jopa videokurssille osallistumalla (suosittelen lämpimästi: www.voimaavideosta.fi lyhyttä videokurssia) on saanut uutta potkua ja näkemystä yrittäjyyteen. Puhumattakaan kurssin innostavista yrittäjistä! Kurssilla on ollut rohkeutta, taitoa, oppimista, näkökykyä ja uskoa omaan tekemiseen ihan kadehdittavuuteen asti. Kiitos opiskeluseurasta ja kannustuksesta! Ja Maria Ruokoselle ohjaamisesta!

Jos joku lukijoista opiskelee ja kaipaa uudenlaista opiskelumeininkiä ja opintopisteitä, suosittelen tätä (ristiin)opiskelumahdollisuutta: https://www.y-kampus.fi/opinnot/y-portfolio/ .

Ohessa minun oppimistuloksiani kuvina.